Kaakkois-Aasia 2015
torstai 26. helmikuuta 2015


Julkaistu kello 3.50

Herätys tapahtui ihan ilman herätyskelloa. Kanat, kalkkunat ja muut tirpat alkoivat elämöidä jo ennen kuutta, joten enpä minäkään sitten jaksanut hirveän paljon pidempään sängyssä makoilla. Heti aamusta kävin ihmettelemässä eläinten aamutoimia. Tikru oli vielä nukkumishäkissä, apinat koittivat lämmitellä aamun ensimmäisissä auringonsäteissä, linnut sekoilivat mitä sekoilivat ja liskot löhösivät laiskan oloisesti oksilla. Possut tekivät sen minkä parhaiten osaavat: söivät ja röhnöttelivät. Aamupala tarjoiltiinkin varsin pian. Leivän, parin paistetun kananmunan sekä kahvin voimin sitä taas jaksaa. Siinä syödessä tiikerikin oli tullut ulos häkistään ja venytteli tarhassa. Petollisen säyseä kaveri. Tulee ihmettelemään ihan viereen niin että tekisi mieli koko ajan kuopsutella. Onneksi järki voittaa, sillä näin eilen kun paikan työntekijä availi ja lukitsi yöhäkkiä ja varovaisuus oli kyllä sitä luokkaa, että kynttä taitaa tulla jos ei ole tarkkana, hehe. Viihdytin apinoitakin jonkun aikaa kuvaamalla niitä kameralla ja näyttämällä niiden omaa pärstää takaisin. Kyllä oli silmät pyöreenä. Siinä hortoillessa paikan työntekijä kyseli, että osaanko ajella mopolla. Sanoi, että voisit ottaa heiltä mopoa lainaksi ja käydä ajelemassa lähitienoota jos haluan. Hyvä tietää! Se unohtui eilen illalla kirjoittaa, että illallista oli mielenkiintoista syödä kun lepakot viuhuivat välillä niin läheltä, että ilmavirta tuntui kasvoissa. Aivan jäätävän nopeita otuksia!

Paikka: Botolan, Filippiinit
Paikallinen aika:
Kirjoittaja:

Ladataan kommentteja Ladataan valokuvia

{{ comment.AuthorName }} @ {{ comment.Published }}

{{ comment.Content }}

Vastaus

{{ comment.Reply }}


Julkaistu kello 10.01

Onpas ollut kyllä hauska päivä kun en ole tehnyt mitään, mutta en ole toisaalta kaivannutkaan mitään tekemistä. Pööpöillyt vaan eläinhäkistä toiseen hymy persiissä ja välillä hötkyttänyt Bambia. Tuossa vähän aikaa sitten kysyin apinoiden ruokinta-aikaa ja sain vastaukseksi, että ota vaan sieltä pöydältä papaija ja käy antamassa. Hihhei! Johan sain nopeasti kavereita kädellisistä! Vaan osaavat olla kyllä kusipäitä. Joukossa on aina yksi joka raivolla ajaa muut pois ja syö itse kaiken. Muut jäivät kokonaan ilman. Ja vaikka itellä olis kädet ja suu täynnä, muut ajetaan silti pois. Tiedän kyllä tällaisia ihmisiäkin, että lieneevät varmaan vaan pikkaisen varhaisempaa sukuhaaraa evoluutiossa... Sen jälkeen huomasin, että isot kissat kiihtyvät samoista asioista kuin pienet. Tikru makoili pienen puskan takana niin aloin kiusata sitä menemällä itse piiloon ja kurkistamalla sieltä. Kyllä korpes kissaa ja pakkohan sitä oli vaania ja hiipiä aina kun en muka nähnyt. Siinä kohtaa meinasin päästä kalsaripyykille kun katti ampas hulluun juoksuun, tuli suoraan kohti ja pysähtyi vain metriä ennen aitaa kiehnäämään :D Tiikerin ruokinta on kuudelta ja sitä en halua missata :)

Paikka: Botolan, Filippiinit
Paikallinen aika:
Kirjoittaja:

Ladataan kommentteja Ladataan valokuvia

{{ comment.AuthorName }} @ {{ comment.Published }}

{{ comment.Content }}

Vastaus

{{ comment.Reply }}


Julkaistu kello 14.36

Odottelin tiikerin ruokintaa, mutta eipä sitä koskaan sitten tullutkaan. Ilmeisesti olin taas kuullut tai ymmärtänyt väärin. Tai sitten molempia. Saattoihan se olla myös niin, että tikrun eväs tarjoiltiin sille sen nukkumishäkissä. Auringon laskeuduttua oli kuitenkin myös omakin illallinen. Täällä on ollut kyllä hyvät ruoat. Paikan asukismammat kokkaa omassa keittiössä eväät ja maku on kohdallaan. Jotenkin mukavakan kotikutoista Manilan pikaruokaroskan jälkeen. Ruokapöydästä lähdettyä päätin siirrellä kuvat koneelle ja käpistellä ne julkaisukuntoon. Huomasin aikaisemmin, että tiikerihäkin kupeessa jopa oma mobiililiittymä yltää 4G-nopeuksiin joten liitteenä odotettua aikaisemmin muutama kuva paikasta.

Paikka: Botolan, Filippiinit
Paikallinen aika:
Kirjoittaja:

Ladataan kommentteja Ladataan valokuvia

{{ comment.AuthorName }} @ {{ comment.Published }}

{{ comment.Content }}

Vastaus

{{ comment.Reply }}