Aasia 2008
torstai 24. huhtikuuta 2008


Julkaistu kello 4.49

Syötiin aamupala resortissa ja hypättiin mopojen selkään. Ajeltiin vajaat 14 kilometriä vuoren rinnettä ylös ja pysähdyttiin Mae Pan -vesiputouksille. Otettiin pienet uinnit mutta kovin oli vilpoisaa vettä. Mutta kommeet on maisemat!

Paikka: Mae Chaem, Thaimaa
Paikallinen aika:
Kirjoittaja:

Ladataan kommentteja Ladataan valokuvia

{{ comment.AuthorName }} @ {{ comment.Published }}

{{ comment.Content }}

Vastaus

{{ comment.Reply }}


Julkaistu kello 11.52

Taivas alkoi täyttyä uhkaavan näköisistä pilvistä, joten päätimme kääntyä kannoillamme ja palata takaisin mopoille. Huristelimme pienen matkan alamäkeä kun aurinko alkoi taas porottaa. Juuri sopivasti kohdalle sattui pieni levike, josta lähti tie. Kävimme kiertelemässä myös siellä ja vastaan jammaili hyönteistarhassakin nähty lehteä muistuttava sirkka. Ei sitä olisi huomannut millään, ellei se pölvästi olisi hengaillut keskellä puun runkoa. Matka oli jälleen kerran keskeytettävä, kun ukkonen alkoi hätistellä meitä majapaikkaan. Hönnällä vaihdoimme vaelluskengät sandaaleihin ja painuimme uima-altaalle röhnöttelemään. Pienen räpiköinnin jälkeen maistui ruoka. Ikävä kyllä täällä on eilisestä asti ollut kana lopussa, joten ruokalista rajautuu melko ikävällä tavalla. Onneksi paikan kokki osaa valmistaa varsin hyvää ruokaa myös lihasta, mutta Hiselle vaihtoehtoja jää harmillisen vähän. Ruoan jälkeen joutui taas läträämään altaalla kun muut ottivat lepiä aurinkotuoleissa. Liitteenä on kuvia eilisistä sampeista, hämähäkistä ja tämän päivän kierroksesta. Mukana myös svengaava sirkka.

Paikka: Mae Chaem, Thaimaa
Paikallinen aika:
Kirjoittaja:

Ladataan kommentteja Ladataan valokuvia

{{ comment.AuthorName }} @ {{ comment.Published }}

{{ comment.Content }}

Vastaus

{{ comment.Reply }}


Julkaistu kello 16.35

Kävimme kylillä syömässä jonkun resortin ravintolassa. Huomaa, että olemme täällä maalla, sillä neljä henkilöä söi ruokajuomineen 190 bahtilla - neljällä eurolla. Äpöstelyn jälkeen kävimme katselemassa kylän iltameininkejä. Ei ollut hirveän rajut meiningit, hehe, mutta karaokea sentään löytyi ja paikalliset ukot kaljottelivat pyöreän muovipöydän ääressä. Poikettiin jätskille pieneen kioskiin ja napattiin samalla pari limpparia jääkaapin täytteeksi. Majapaikkaan palattua ajattelimme huvikseen kulkea reittiä, jossa näimme vilaukselta skorpionin. Taskulamput kourassa haravoimme tienlaitoja ja siellähän se örmy oli parkissa. Hise jäi pitämään vahtia kun minä hain kameran. Tällä kertaa saimme ihan kunnon kuvat ja pääsimme näkemään tuon aran otuksen ihan lähietäisyydeltä. Hönnällä latailimme tovin vempaimien akkuja ja lisäsimme samalla kuvan, joka puuttui edellisestä kirjoituksesta. Nyt siellä siis ihan oikeasti on se lehteä muistuttavan hyönteisen kuva. Tänäkin iltana kuvausreissu lähipuskiin tuotti tulosta. Koska päivällä ei satanut, ei sammakoita ollut siinä määrin kuin eilen. Joitakin silti naureskeli pienissä koristealtaissa ja pienimmät pomppiva hurjilla loikilla meitä karkuun. Sammakoiden sijaan saimme kaksi jännittävää kuvauskohdetta. Pieni agama oli kirjaimellisesti yöpuulla, sillä se nukkua rötkötti pihapuun oksalla. Kierroksen päätteeksi halusimme nähdä edes vilauksen tutusta käkättäjästä. Peitimme taskulamput ja hiivimme bungalowien kupeeseen ja siellähän se tokee-gekko virnisteli kattorakenteiden välistä. Liitteenä on parit kuvat noista örkeistä niin ei tarvitse pelkkään tekstiin luottaa. Nyt on alettava nukkumaan, koska aamulla olisi palautettava mopot ja lähdettävä takaisin Chiang Maihin. Majapaikat varasimme jo päivällä ja käytännön syistä menimme porukoiden kanssa hieman parempaan majapaikkaan.

Paikka: Mae Chaem, Thaimaa
Paikallinen aika:
Kirjoittaja:

Ladataan kommentteja Ladataan valokuvia

{{ comment.AuthorName }} @ {{ comment.Published }}

{{ comment.Content }}

Vastaus

{{ comment.Reply }}